Op zoek om je klanten te verbazen met prachtige wimpers en semi-permanente make-up

Ontdek nu MAXELLE professionele producten en opleidingen voor beauty professionals.

Maxelle beauty

Maxelle is een internationaal schoonheidsmerk dat een compleet assortiment biedt voor professionals. Een ruim aanbod aan wimper & SPMU-producten, aangevuld met hierop afgestemde aftercare producten. Maxelle staat eveneens garant voor gedegen opleidingen.

arrow-forming-a-heart

Passionate

Maxelle is altijd op zoek naar verbetering en zorgt ervoor dat alle producten ontwikkeld worden volgens de meest geavanceerde productietechnieken en laatste beauty trends.

purse

One-stop brand

Professionele opleidingen en productkennis zijn essentieel om wimper -en SPMU behandelingen correct uit te voeren. Maxelle biedt eveneens een breed scala producten aan.

worldwide

EU proof

Hygiëne en veiligheid komen steeds op de eerste plaats. Dit betekent dat al onze producten en technieken EU-conform zijn en geregistreerd worden in de CPNP

1 Maxelle-beauty-lashes

Lashes

Maxelle creëert prachtige wimpers en bijhorende producten voor een totaalconcept: single & volume extensions, lash lifts, semi permanente mascara en meer.

SPMU

Een waaier van pigmenten voor wenkbrauwen, lippen, eyeliners… Naalden en pennen voor machinale en manuele SPMU…Een compleet assortiment.
Maxelle-beauty-wake-up-with-make-up

Homeproducten

Kwalitatieve en veilige thuisproducten. Te gebruiken als dagelijkse verzorging voor de eindklant of als specifieke aftercare na een behandeling.

4 _Maxelle_training

Training

Het ervaren Maxelle opleidingsteam kan je als schoonheids-specialiste een totaalopleiding garanderen op het vlak van wimperextensions en SPMU

Volg ons op Facebook

Download onze catalogus

Graag meer info? Vul je gegevens in en download onze catalogus.